De la igienă nazală la decongestie

Tratarea rinitei alergice

Febra de fîn poate distruge cea mai frumoasă zi de primăvară. Polenul sau alți alergeni se atașează la mucoasa nazală și o irită.

Febra de fîn pe parcursul anului

Alergenii duc la edemațierea mucoasei - o afecțiune numită rinită alergică, alergie nazală sau febră de fîn. Rinita alergică este, de obicei, cronică, simptomele de alergie aparînd fie în perioadele de vîrf ale anului (sezoniere), fie indiferent de perioada din an (perene).

Producția crescută de mucus cu un nas înfundat sau rinoree este cel mai frecvent simptom. Tratamentul pentru rinita alergică constă în evitarea alergenului care o provoacă. Deși acest lucru poate fi dificil cu unii factori declanșatori, este posibil să puteți reduce expunerea dvs. la aceștia. De exemplu, dacă polenul este un factor declanșator, rămîneți în încăpereatunci cînd cantitatea de polen în aer este mare.

În multe cazuri, o spălare cu spray nazal salin, cum ar fi QUIXX® aloe spray nazal, ajută la subțierea mucusului și la eliminarea simptomelor alergiei. Dacă acest lucru nu ajută, adresați-vă medicului dumneavoastră cu privire la alte modalități de a obține ajutor.

Recomandarea produsului


QUIXX® aloe spray nazal

QUIXX® aloe spray nazal este simplu și comod. 
QUIXX® aloe spray nazal curăță delicat căile nazale 
și hidratează membrana mucoasă nazală.

Aflați mai multe