Întrebări frecvente

Întrebări frecvente cu privire la utilizarea spray-urilor nazale de hidratare

Următoarea secțiune de întrebări și răspunsuri descrie diverse exemple de utilizare a diferitelor produse QUIXX® spray nazal.

Întrebări generale

Respirația este un proces fundamental, vital, care are loc în principal prin nas. La fiecare 24 de ore, nasul nostru filtrează, umezește și încălzește circa 10.000 - 170.000 de litri de aer înainte de a ajunge în plămîni, în funcție de nivelul activității noastre.

În timpul răcelii, gripei, rinitei, sinuzitei, rinosinuzitei sau alergiilor, mucoasa nazală devine inflamată, se edemațiază și produce o cantitate mare de mucus. Nasul devine congestionat - respirația, capacitatea de miros, de somn și calitatea vieții se pot deteriora. Începem să respirăm prin gură, iar aerul nu este filtrat, umezit sau încălzit înainte de a intra în plămîni. Diferite virusuri, bacterii și particule de poluare trec prin acesta și pot provoca infecții și afecțiuni suplimentare.

QUIXX® este produs din apa recoltată în largul Cancale Bay (Franța), o zonă marină protejată aflată la 20 km de mare, sub supravegherea continuă și strictă de către Institutul Francez de Cercetare pentru Explorarea Mărilor (IFREMER).

Mareele mari de acolo creează curenți puternici, care reînnoiesc oxigenul și restabilesc conținutul de minerale și oligoelemente.

Nu, QUIXX® nu conține conservanți.

Nu, produsele pentru îngrijire nazală QUIXX® cu apă de mare nu duc la dependență.

QUIXX® „classic“ spray nazal

QUIXX® classic este un spray nazal cu apă din Oceanul Atlantic și o concentrație mai mare de sare în comparație cu cea din celulele membranei mucoase nazale. Acesta decongestionează într-un mod complet natural.

QUIXX® reduce în mod eficient edemul mucoasei nazale, ameliorează congestia nasului și a sinusurilor, și îmbunătățește respirația nazală în timpul răcelii, gripei, rinitei, sinuzitei sau alergiilor.

QUIXX® conține oligoelemente și minerale valoroase.

Da, produsele pentru îngrijire nazală QUIXX® pot fi utilizate pentru o perioadă mai mare de timp.

Nu, în afară de o senzație de înțepătură ușoară în nas la începutul administrării.

Da, QUIXX® acționează doar local și are o tolerabilitate excelentă. Mai mult decît atît, QUIXX® conține 100% ingrediente naturale și nu conține conservanți.

Da, QUIXX® spray nazal și QUIXX® soft spray nazal pot fi administrate la sugari și copiii mici cu vîrsta de 6 luni și peste.

QUIXX® aloe

QUIXX® aloe spray nazal curăță activ căile nazale. Menținerea igienei nazale este deosebit de importantă în toate infecțiile virale din timpul iernii.

QUIXX® aloe spray nazal hidratează membrana mucoasă nazală, ceea ce îl face foarte potrivit pentru utilizare în locurile unde aerul este uscat prin încălzire centrală sau aer condiționat.

Da, QUIXX® aloe spray nazal poate fi utilizat pentru o perioadă mai mare de timp.

Da, QUIXX® aloe spray nazal acționează doar local și are o tolerabilitate excelentă. Mai mult decît atît, QUIXX® aloe spray nazal conține 100% ingrediente naturale și nu conține conservanți.

Da, QUIXX® aloe spray nazal poate fi administrat la sugari și copiii mici cu vîrsta de 6 luni și peste.

Nu, pînă în prezent nu sunt cunoscute reacții adverse.

QUIXX® eucalipt spray nazal

Ca și în cazul produsului QUIXX®, la începutul utilizării se poate simți o senzație ușoară de înțepătură datorită concentrației mai mari de sare. Uleiul de eucalipt poate declanșa reacții alergice (inclusiv dificultăți de respirație) la pacienții susceptibili.

QUIXX® baby picături nazale

Cauzele frecvente ale congestiei nazale sunt răcelile și gripa, însă aerul condiționat și mediul uscat pot duce, de asemenea, la probleme nazale. Datorită sistemelor lor imune încă imature, bebelușii sunt mai susceptibili la astfel de complicații, cum ar fi infecțiile urechii sau sinuzita, care se pot dezvolta în asociere cu rinita.

QUIXX® baby picături nazale sunt concepute special pentru bebeluși din prima zi a vieții, dar copiii mici, copiii mai mari și adulții, inclusiv femeile însărcinate și care alăptează, de asemenea, pot folosi soluția naturală de apă oceanică.

Nu au fost raportate reacții adverse. Picăturile nazale QUIXX® baby acționează foarte delicat cu nasul bebelușilor și copiilor mici. Soluția de apă oceanică este la fel de fină ca o lacrimă.

Da, QUIXX® baby picături nazale pot fi utilizate pentru o perioadă mai mare de timp. Nu există nici un risc de recidivă a congestiei sau dependență.

Nu, picăturile nazale QUIXX® baby nu conțin conservanți. Cu filtrul său antibacterian, flaconul cu pipetă QUIXX® baby picături nazale este conceput special pentru formule fără conservanți.

Da, picăturile nazale QUIXX® baby pot fi utilizate în timp ce luați alte medicamente. Nu există interacțiuni medicamentoase.

Puteți cumpăra QUIXX® baby picături nazale de la farmacie fără prescripție medicală.