Produsele pentru îngrijire nazală QUIXX®

Cum acționează QUIXX® pentru a înlătura congestia nazală

QUIXX® este un spray nazal cu apă din Oceanul Atlantic, ce conține minerale și oligoelemente valoroase. Acesta ajută la eliminarea blocajelor nazale și ameliorează nasul înfundat.

Mod de acțiune

Există două moduri diferite prin care produsele QUIXX® spray nazal pot ajuta la înlăturarea congestiei nazale.

Soluțiile izotonice cu sare de mare, conținute în QUIXX® aloe spray nazal și QUIXX® baby picături nazale sunt denumite și "fiziologice", conținutul lor de sare corespunde cu cel al sîngelui uman și al altor lichide ale corpului (0,9%). Ele au un efect de hidratare și curățare care poate fi utilizat ca măsură de susținere în timpul răcelii și pentru a preveni uscarea mucoasei nazale.

Soluțiile hipertonice cu sare de mare, cum ar fi QUIXX® și QUIXX® eucalipt spray nazal, sunt folosite pentru a reduce edemul mucoasei nazale prin osmoză și astfel să destupe nasul. Acestea conțin 2,6% sare de mare. Această concentrație mai mare de sare elimină excesul de apă din mucoasa edemațiată, astfel încît să puteți respira mai liber.

Mai multe informații despre QUIXX®spray nazal


QUIXX® spray nazal

Cum se utilizează produsele QUIXX® pentru hidratare și curățare

Utilizați întotdeauna QUIXX® spray nazal în conformitate cu aceste instrucțiuni pentru utilizare. Consultați medicul dvs. sau farmacistul în caz dacă aveți dubii.

Aflați mai multe
Ocean water

Produsele QUIXX® spray nazal cu puterea oceanului

Apa este baza tuturor ființelor vii și toată viața de pe pămînt vine din mări.

Aflați mai multe
Apă de ocean

Mai multe informații despre apă, sare și osmoză

Toate procesele metabolice din corpul nostru depind de apă, precum și eliminarea toxinelor prin rinichi, intestin, piele și plămîni.

Aflați mai multe
Pompa QUIXX®

Pompa spray-ului nazal QUIXX® permite utilizarea formulelor fără conservanți

Mecanism sofisticat pentru o administrare corectă.

Aflați mai multe